Meer informatie over zuinig wonen

 • Een huurwoning vinden? Een huurhuis of appartement in een bepaalde plaats of gebied in Nederland zoeken? Bezoek Woning Koning voor woningen en appartementen te huur in Nederland. Bezoek de Woning Koning voor het complete aanbod van huurhuizen en appartementen in Nederland. Via het verhuur overzicht krijgt u in 1x inzicht in het huizen aanbod van elke plaats, regio en provincie in Nederland.
 • Wilt u weten hoe u natuursteen moet schoonmaken en waar u de schoonmaakmiddelen kunt kopen? Bezoek dan ProStone.
 • Vleesetende plant kopen voor in jouw woning?
 • Op zoek naar een technische partner dat fungeert als een specialist in machinebouw & engineering? Bij Jbs-tech.nl zijn we gespecialiseerd in technische automatisering en kunnen jou de nodige maatwerk bieden!
 • Sani-bouw.nl voor kranen en douches met waterbesparing
 • Een vakantiehuis huren aan de Costa del Sol in Spanje? Dit is ook een ideale locatie om de winter door te brengen. Kies dan voor lange termijn verhuur via Vakantiehuis huren online. Alle mogelijkheden voor lange termijn verhuur aan de Costa del Sol vindt u via Vakantiehuis huren online gemakkelijk online. Het boeken van een vakantiehuis aand e Costa del Sol voor lange termijn verhuur is gemakkelijk te regelen. Neem echter altijd contact op met Ziezo vakantie, die operator van de website.
 • Een eerlijk hypotheek advies van een hypotheekadviseur? Bezoek hypotheekadviseurvergelijk voor een vergelijk van hypotheek adviseurs voor het vinden van een onafhankele hypotheekadviseur bij u in de buurt. Het kopen van een huis met een passende hypotheek wordt zo een stuk gemakkelijker.
 • Buitenruimtes worden steeds populairder, omdat mensen op zoek zijn naar manieren om het hele jaar door van hun tuinen en tuinen te genieten. Een van de meest populaire trends is de buitenhaard. Een vuurtafel, bartafel voor buiten of buitenhaard kan een blikvanger zijn voor uw terras of tuin, en het kan ook een geweldige plek zijn om samen te komen met vrienden en familie. Als u op zoek bent naar een werkelijk unieke buitenruimte, overweeg dan om een vuurtafel of buitenhaard aan uw huis toe te voegen. U kunt niet alleen het hele jaar door van uw tuin genieten, maar u kunt ook een ruimte creëren die echt uniek is. Of u nu kiest voor een eenvoudige vuurtafel of een uitgebreide buitenhaard, u kunt de warmte en het comfort van uw binnenruimte naar uw buitenruimte brengen.
 • voegwerken van BS Totaalonderhoud
 • Krijg kleuradvies voor het interieur van uw woning bij Verfsma.nl
 • Wil je graag hulp bij interieur van jouw woning? Laat je helpen met interieuradvies van Buco Wooncentrum. 
Isolatie

Wanneer u uw woning isoleert, zult u hier veel voordelen van hebben. Zonder dat u het doorhebt, gaat er namelijk veel warmte verloren in veel huizen. De warmte ontsnapt bijvoorbeeld via ramen, het dak, buitenmuren of via de vl

Lees meer
Het belang van een goede aannemer bij het doen van een aanbouw

Het huis waar je in woont kan een leven lang meegaan, maar soms kom je ruimte tekort. Een aanbouw kan dan de perfecte oplossing zijn. Het kan extra woon

Lees meer
Vloerverwarming systeem

Het hebben van een warme en comfortabele vloer is essentieel voor elk huishouden. Een vloerverwarmingssysteem is een efficiënte manier om dit te bereiken. In dit artike

Lees meer